onsdag 25. juni 2008

Endelig en LO

Da har jeg endelig klart å scrappe en LO etter måneder med tørke. Riktignok er det en LO uten bilde, men har diktet og hadde så lyst å være litt kreativ. Jeg har brukt 3ndypapir, bazzill, sommerfulg pynt fra Marie (tusen takk), swirler fra Rhonna Farrer, rubons, journaling ark.


søndag 22. juni 2008

10 års Bryllupsdag

Tiden går så altfor fort. Nesten litt skummelt synes jeg. Fredag 20.06.08 feiret vi 10 års bryllupsdag. Vi hadde lyst å gjøre noe ut av denne dagen, ikke bare gå ut og spise, men noe ekstra. Derfor bestemte vi oss for at vi ville ta en tur med DFDS Seaways til England. Båten gikk torsdag morgen og var tilbake lørdags kveld. Vi bestilte den beste lugaren, en Commodore De-luxe beliggende på Dekk 6, helt forut på skipet. Lugarene i Commodore De-luxe kategorien er de største ombord, med bl.a. TV. I tilknytning til commodore De-luxe lugarene er det en lounge. Der var det gratis: brus, øl, vin, wiskey, gin&tonic, chips, kaffemaskin, te, vann, frukt, og kaker. Det var satt frem frokost til oss da vi kom. Vi hadde også en annen lounge vi kunne benytte oss av. Her var det fri benyttelse av internett via flere pc'er, diverse aviser, frukt, kaffemaskin og juice. Inkludert i prisen var også Commodore-frokost begge veier, (den ene dagen fikk vi frokost på lugaren). Skikkelig luksus!


Her er bilde av lugaren vi hadde.


Dette er loungen vi hadde fri tilgang til. Og dette er også i lugaren på selveste bryllupsdagen.
Her er utsikten til Newcastle fra båten.

Og her er meg i Newcastle.

mandag 16. juni 2008

Invitasjon og Bordkort til Bryllup

Jeg var så heldig å få en forespørsel om jeg ville lage bordkort og invitasjoner til et bryllup for en venninne av meg. Selvfølgelig ville jeg det:) Er jo det kjekkeste jeg vet dette her. Hun ville ha det forholdsvis enkelt. Jeg lagde 33 invitasjoner. Det gikk helt greit og hun var storfornøyd. Er ennå ikke ferdig med bordkortene, men har frist til ut i juli en gang, men kjekt å være ferdig med det, så tar det litt etter litt, dag for dag. Skal lage 80 bordkort, så det er jo litt da, og tar tid. Invitasjonene er i Creme Bling Bazzill, mm hjertebrads, brun bazzill, mønsterpapir fra Paper Pizazz, stempel fra Gudrun.



Bordkortene er i Rosa Bling Bazzill, med mm hjerte brads, brun bazzill og mønsterpapir fra Paper Pizazz.

fredag 13. juni 2008

Fargerike Sokker

Siden jeg nå for tiden går med støttestrømpe på den ene foten pga operasjonen har jeg hatt litt problemer med å finne sokker som ikke er stramme i kanten. Alle sokker jeg har er stramme, og det er jo ikke noe bra. Det stopper blodtilførselen og det gjør forferdelig vondt. Så da fant jeg ut at jeg skulle strikke meg noen sokker med rullekant istedenfor. Fant et garn fra Regia som hadde masse sommerlige farger, egentlig ikke min stil, liker helst ensfargede, men de var jo litt kule da. Og blir vel mest inni huset jeg kommer til å bruke de. Så nå er de endelig ferdig strikket og de er bare sååå behagelige. Deilig:)

onsdag 11. juni 2008

Dorull kort

Da har jeg laget mitt første dorullkort etter utfordring hos ScrappeMania. Det var kjempegøy og frister så absolutt til gjentagelse. Det ble et enkelt kort, men øvelse gjør mester:) Det ble dessverre litt dårlig bilde pga blitzen, men.. men.
.

mandag 9. juni 2008

Dorull album

Jeg har fått verdens flotteste album ever. Det er helt nydelig. Har ikke fått noe så flott hjemmelaget før. Jeg ble så glad for det. Det er et dorull album. Det er Marie som har laget det til meg da jeg lå på sykehuset. Sånne ting gleder virkelig. At noen gidder å ta seg bryet verdt med å gjøre slikt skaper mye glede i hverdagen. Du er en fantastisk jente. T.o.m. jentene hennes har laget hilsen i albumet. Det er mange koselige dikt inni. Og stempelmotiver. Igjen tusen takk for albumet. Jeg blar i det til stadighet.

Her er bare for å vise noen av sidene inni albumet. Det er så fint pyntet, og på alle sidene er det papirer fra 3ndypapir. Og disse papirene er bare så tøffe.
Og her er noen av tag'ene som var inni albumet. Jeg virkelig DIGGER det. Fantastisk nydelig!

søndag 8. juni 2008

Terrasse bygging

Da har vi endelig begynt å byggen en terrasse på fremsiden av huset. Det er bare så deilig. Vi har lenge planlagt dette, plassen har ikke vært brukt til noe tidligere, har sikkert stått slik i nærmere 2 år, så da var det deilig når vi endelig nå har tatt den i bruk. Vi har kjøpt nye hagemøbler, en parasoll og en stilig lyk som står i hjørnet på nederste bilde. Og vi har spist middag de siste dagene der. Kjekt å ha en terrasse ut av altan døren, som vi satt opp for over 1 år siden;) Terrassen er bare kommet halvveis, men den er allerede tatt i bruk. Jeg er så glad for at jeg har en handymann som gjør alt selv her i huset. Alt blir da så mye lettere og selvfølgelig billigere.



lørdag 7. juni 2008

Strikking er kjekt

Da har jeg endelig fått strikket meg en benkeklut (noen kaller det for kjøkkenklut og noen for kopptue, og det fins sikkert andre ord for det også) i litt tykkere bomullsgarn enn den forrige jeg strikket. Disse benkeklutene er kjempe kjekke. De er lette å strikke og de strikkes fort på 1 - 2 tv kvelder, kommer jo an på hvor fort man strikker da.... Denne kluten er strikket i et garn som heter Petunia. Og klutene kan absolutt anbefales. De er veldig populær. Jeg bruker bare sånne nå. I går var jeg i garnbutikken og kjøpte mange farger, så nå skal det strikkes for harde livet! *knis*