fredag 28. mai 2010

Fått ny veske

Jeg føler meg så heldig som har så mange herlige venner. Jeg setter virkelig pris på dere alle sammen. Skulle nok skrevet noen ord om alle, men det tar dessverre for lang tid. Dere skal vite at dere alltid er med meg uansett hvor jeg går.

Her for noen uker siden var jeg innom Hanne sin blogg. Der er det alltid så mye fint og jeg falt for en veske. Jeg spurte om jeg kunne få mønsteret av henne, men fikk til svar at hun heller kunne lage en til meg. Det var jo bare super snilt så selvfølgelig ville jeg det :) For å være ærlig så kan jeg jo heller ikke sy ;)

Hun spurte etter hvilke farger jeg likte. Og i dag ramlet den ned i postkassen min. Er jeg ikke heldig? Den er superfin og jeg ble så glad i den. Stoff valget er helt perfekt og akkurat i mine farger. Den kommer nok til å bli mye brukt.

TUSEN TAKK HANNE. DU ER EN ENGEL :) Her er vesken min.

I går var jeg i byen med Marie. Det var så utrolig koselig. Jeg har aldri tenkt på gatekunst noe særlig her i Bergen, men da jeg var med Marie i byen var det jo så masse flott. Jeg hadde dessverre ikke kamera med så bildene er tatt av henne. Takk for kopier :)
Vi spiste på "muffin og hekkel". Utrolig koselig kafé. Snille Marie spanderte kjempegod kaffe mocca på meg. Og tok selv en stor og god kakao.

Deretter måtte jeg bare ha et bilde av meg selv og kunstverket til C215. Synes det var så tøft.
Takk for en super duper koselig tur i byen Marie. Jeg storkoste meg fra ende til annen.

Og så vil jeg bare ønske alle en deilig helg. Jeg reiser til sydlige Spania på lørdag. Gleder meg masse. Skal bli deilig bare slappe av og ikke tenke på noe. Her er utsikten vi har der nede :)

OG MED DETTE BILDET VIL JEG BARE ØNSKE ALLE EN GOD TID FREMOVER! KLEM FRA MEG

mandag 24. mai 2010

Ut på tur

Vi har vært på tur i helgen. Vi reiste 22 mai til Ulversøy på Bømlo. Min bror og familien har kjøpt seg hytte der. Det var kjemepflott. Riktignok ikke noe vær å skryte av på pinseaften, men veldig hyggelig selskap. Min søster med familie var også med.

Vi ble hentet ved en flytebrygge ca 2 min med båt fra hytten, så jeg skulle slippe gå så langt. Da jeg skulle gå av båten feiltolket jeg hvor høy båten var, så skrapte opp leggen midt i såret mitt. Det gjorde f... så vondt, så ble en kjempe kul og blått, men... er jo bare typisk meg.
Her er utsikten fra hytten.

Tilhørende til hytten var stor kai med strand, grillhytte, anneks og naust. Så her var mange sengeplasser. Nydelig område og stor kai. Tenk så kjekt det blir å besøke de når det virkelig blir sol og sommer.

Om søndagen skulle vi reise hjem, men på hjemturen reiste vi innom naboen sin øy. De kjøpte en øy på Bømlo for noen år siden og de ville vise det frem til oss. Han kom og hentet oss på Urangsvåg med båt. I hytten deres fikk vi vafler og omvisning. Det er litt lang vei opp til hytten så jeg fikk sitte på med denne. Vi humpet oppover bratte bakker og små fjellknauser. Var litt skummelt også, men kjempegøy.

Vi har hatt en kjempe kjekk og koselig helg. I dag bare slapper vi av.
Ha en riktig fin 2. pinsedag.

onsdag 12. mai 2010

Koselig lunsj besøk og litt kort

Har hatt koselig lunsj besøk i dag av Marie. Kjempekjekt å snakke litt med deg. Og at du endelig ville komme se sofaen vår :) Spennende se på arbeidet ditt med bunadsbeltet. Etter besøket bar det avgårde på Lagunen. Vi handlet litt, jeg shoppet litt klær og deretter til Plantasjen for å pynte med noen blomster til 17 mai. Må jo ha det fint til dess ;) som alle sier.

Ellers har jeg laget noen bryllupskort. Min søster og en venninne skal i samme bryllup så da måtte jeg lage kort til de. Jeg har kjøpt meg Epic Six, bare fordi jeg ville ha spellbinders til kortene mine. Så forrige helg var jeg så heldig å få låne Maren sine. Så da fikk jeg laget noen kort også med fin bakgrunn takket være henne. Så tusen takk Maren :)

Jeg laget også en bakside på kortet. Det ene kortet ble slik. Hadde tenkt ha forside og bakside ved siden av hverandre, men det gikk litt fort og plutselig hadde jeg slettet orginalen så da ble de oppå hverandre istedenfor.
Det andre kortet ble ved siden av hverandre. Ser litt mer ryddig ut, men.. men..

ØNSKER DERE EN FIN KR. HIMMELFARTSDAG OG EN FIN LANGHELG FOR DE SOM TAR FRI FREDAG!

torsdag 6. mai 2010

Er SÅ lei av sykdom

Nå i det siste har det vært mye sykdom. Jeg er bare såå lei. Skulle egentlig til Oslo i helgen på lupuskonferanse og hadde gledet meg så mye. Det er jo foredrag om sykdommen min, men den gang ei. Mange interessante sådan. Men jeg får ikke lov å reise av legen. Ja ja får vel referat, men det er noe med det å reise og oppleve det selv.

På søndag fikk jeg et svimmelhetsanfall og besvimte nesten. Ble så dårlig at min mann måtte ringe etter sykebilen, siden jeg både har Lupus og kunstig hjerteklaff. Det anbefales ikke å kjøre i sykebil. Det humpet noe sinnsykt og vanskelig å ligge i ro i krappe svinger og jeg ble bilsyk av å ligge feil vei. Men kom meg da til Haukeland tilslutt. Det ble konstatert at jeg hadde krystallsyke. Det er anfall med kraftig svimmelhet som utløses ved spesielle bevegelser av hodet. Jeg har fått noen øvelser jeg må gjøre 3 gg for dagen. I tillegg var det viktig å ta en tur i terrenget, noe jeg vil gjøre i helgen tenkte jeg.

Her kommer et kort jeg laget helgen før jeg ble syk. Synes disse kortene er så stilige.

ØNSKER DERE EN FIN HELG!