søndag 30. september 2007



På papirgleder har de nå i helgen hatt en utfordring der vi skulle lage noe annet med papir enn en LO eller et kort. Dette lagde jeg.

Utfordringer




På papirgleder har de i helgen hatt en høstgalopp og der har de hatt utfordringer på kreative ting annet enn scrapbookingsider og kort. Her er mine to bidrag.




fredag 28. september 2007

Oppgave 3


Oppgave nr 3 i 7 kampen er:

1. Skal inneholde transparent / overlays eller gjennomsiktig plast

2. Mat skal ha hovedfokus på bidraget

3. Synlig tekst

Tannlege

I dag har jeg vært på Haukeland Sykehus og operert ut 2 visdomstenner. Så utrolig vondt som det gjør da. Er jo helt forferdelig. Vel, helt greit når du ligger i stolen, blir tilbudt en liten "dram", smertestillende og bedøvelse, men etter ca 1 times tid da bedøvelsen er vekke og drammen har sluttet å virke for lenge siden, da er det jo så vondt. Og ikke kan man spise noe særlig etterpå heller. Skikkelig slankekur. Har bare spist supper i dag. Men blir vel bedre om noen dager. Om jeg nå legger meg med 1 paralgin innabords går det nok bra og er mye bedre i morgen. Dagens utblåser :)

mandag 24. september 2007

7 - kamp på Papirgleder



Oppgaven forrige uke var:
1. Scrap uten lim
2. Minimalistisk stil og max et mønsterark
3. 1-2 bilder i valgfri størrelse.




Nå i høst arrangerer Papirgleder en 7-kamp. Den første oppgaven var:

Vi skulle lage en side ut i fra denne skissen
Oppgaven besto i å scrappe en side eller lage et kort som omhandlet en favorittbok, favorittforfatter eller favorittfilm. Teknikk: maling. Bidraget måtte inneholde et utdrag eller et sitat fra boka eller filmen.