fredag 24. april 2009

Konfirmasjonskort

Kjekt med helg og deilig dag i Bergen. Litt diset, passelig temperatur. Kunne vært litt mer sol, men det er det ikke;) I avisen i dag sto det at det skulle bli sommer i morgen, opp mot 17 grader, men vi får se. Avisen er jo ikke alltid til å stole på...

Har nettopp kommet hjem fra en tur hos Marie. Alltid like koselig å være der. Fikk lunsj og te. Skulle egentlig hente noen papirer hun hadde kjøpt for meg. Tenkte også hun kunne hjelpe meg med litt strikketøy. Og det gjorde hun selvfølgelig. Da glemte jeg helt tid og sted, og da jeg kom hjem i sted så jeg at jeg hadde glemt papirene. Er det virkelig mulig???? Ja, ja... sånn kan det gå. Så da blir det ny tur dit i morgen *knis*.

I går fikk jeg lagd et konfirmasjonskort til en venninne.


Ønsker dere en fin helg!

fredag 17. april 2009

Deilige fredag

Da har jeg endret litt i bloggen min. Syntes den trengte en liten ansiktsløfning på denne nydelige dagen i Bergen. Sol fra skyfri himmel, bare litt dis. Ser ut til å bli en nydelig dag.
Ny header har jeg også laget. Den er fra utsikten her vi bor en vakker vinterdag i februar.

Når jeg tenker på det burde jeg nok endret til vårbilde, men det får komme når jeg har et fint vårbilde å legge inn;)

Og her er et lite stemningssbilde tatt fra terrassen på onsdag.

Ønsker dere en fin helg.

onsdag 15. april 2009

Påske 2009

I påskeferien var vi på hytten på Oppheim. Oppheim ligger ca 30 min med bil fra Voss. Vi hadde noen fine påskedager selv om været ikke var det beste. Men med aktiviteter både innendørs og utendørs hadde ikke været så mye å si. Vi hadde bl.a. eggejakt, grillet pølser, skigåing, eggemaling, kortspill etc. Stig og meg, mine foreldre og min bror med familie var påskegjester i år.

Her er et lite bildegalleri fra påsken.


Ønsker dere en fin uke videre. Jeg er forkjølet så håper jeg kommer meg raskt, skulle hatt en vidunderkur. Noen som har noen forslag eller gode råd?

tirsdag 14. april 2009

Påskegodt

Fotoverden feirer 25000 besøkende og gir bort litt påskegodt. Der er også mange flotte konkurranser å delta på og mange flotte premier. Vel verdt et besøk her. Fristen for påskegodtet er 17 april.

lørdag 4. april 2009

Bleiekake

Det er nydelig påskevær i Bergen. God start på påsken. Min påske begynner ikke før på torsdag.
I dag har jeg laget en forenklet bleiekake. Jeg har satt en bamse på toppen med en supermann pyjamas i hendene. Denne skal jeg gi til tantebarnet mitt. Tipper de blir glade da, hun sier hun bruker så masse bleier for tiden;)
Nå skal vi på besøk til min bror med familie og spise krabber. Nam.. Nam..



Ønsker dere alle en fin påske.