tirsdag 22. september 2009

Sjal og kort

Endelig kommer det er livstegn fra meg. Nesten flaut å ha blogg uten å oppdatere. Men plutselig så bare fyker tiden avgårde. Egentlig har det jo skjedd mye, men har allikevel ikke giddet å oppdatere, det må det bli slutt på. Tenker hver dag at i dag må jeg skrive noe og plutselig er dagen over og ingenting er skrevet.

I forrige uke var jeg så heldig å bli invitert med på Stoff & Stil. Marie ringte meg, det var supert. Og wow så mye flott det var der da. Ble helt propell, hadde lyst å kjøpe alt, men tok meg i det og kjøpte bare 2 stoff. Kan jo ikke sy, så først må jeg kanskje lære det *knis*. Kjøpte et ullstoff som jeg skal sy kjole av, noe jeg ikke har kommet i gang med ennå. I tillegg kjøpte jeg et slags strikkestoff som jeg lagde sjal utav. Ser egentlig ut som jeg har strikket hele stoffet, men har bare laget et heklekant rundt. Synes selv det ble veldig flott. Selv om gjerne bildene ikke akkurat ble noe å skryte av..


Ellers har jeg drevet med litt ymse kort. Har laget et konfirmasjonskort til naboen vår. Fant en oppskrift på YouTube som jeg bare måtte prøve ut.

En venninne av meg har bursdag og da har jeg tenkt gi sjalet som er her i innlegget. I tillegg måtte jeg jo lage kort til henne. Og siden det er Kortcup på Papirgleder ble jeg med der. Stempelet er Victoria Case. Kjekt å ha en mal på kortet, og slik ble det.

Ønsker dere en topp uke videre.