mandag 22. februar 2010

Bursdagen min

Gratulerer med dagen
Gratulerer med dagen
Gratulerer med dagen til meg
Gratulerer med dagen

Synger bursdagssangen siden ingen andre er her på rommet mitt og kan gjøre det.

Da har jeg feiret 2 dager til ende. I går hadde jeg mine foreldre og min søster med familie. Stig laget 48 snitter så vi regner ut at det ble 8 snitter til hver... med andre ord; vi hadde mange igjen etterpå :) Deretter hadde vi kaker, boller og kaffe/te. Jeg fikk turbukse og jakke, lilla rutet sjal og Nintendo Wii med Wii fit plus. Har snakket om Wii'en i flere mnd nå, så det var litt kjekt også da. Vi måtte selvfølgelig prøve det i går. Så vi satte i cd'en, steg opp på balansebrettet og "snurret film". I starten må du legge inn alle data om deg selv og dessverre får du også vite hvordan kroppsholdningen er og ikke minst hvordan BMI-en (Bode Mass Index) din er. For min del var dette nedverdigende data i og med at jeg ikke er av den slanke typen. Men nå skal det endelig bli orden i sakene og formen skal bli tipp topp. Etter å ha gjennomført en treningsøkt i går kjente jeg at dette hadde kroppen veldig godt av, men dagen i dag var ikke like god. Kjente godt at jeg hadde brukt noen muskler i går ja. Man får vel lide for skjønnheten. Så til sommeren sklir jeg inn i str mus tenker jeg *knis*

Ble ikke tatt så mange bilder. Var helst Nikolas det ble tatt bilde av. Her spiller han piano sammen med pappa'en sin.

Og her er bilde av han i ny strikket genser som mamma'en har strikket og buksen som jeg har strikket. Er han ikke nydelig?

Jeg feiret også bursdagen min den 12 februar sammen med Eli, Gry, Ania og Marie. Veldig koselig. De var her på scrappings, middag og kaker. Flere var invitert, men de kunne dessverre ikke komme. Jeg fikk gavekort på Papirloftet fra alle sammen; Eli, Marie, Gry, Ania, Ann Hedvig, Sonja, Ellen og Maren. Tusen takk skal dere ha. Kommer godt med. Har allerede brukt 800,- og mer skal det bli :)
Var ikke så veldig produktiv, mest i snakketøyet, men fikk scrappet 1 LO;

Jeg fikk også prøvd meg på Round Robin. Åh.. det var kjekt. Men også litt skummelt. Slik ble min LO.

Og slik var orginalbildet. Så flotte damer :)

ØNSKER DERE EN FIN 22 FEBRUAR!

søndag 7. februar 2010

Nydelig Søndag

Strålende vær i Bergen i dag. Så vi bare måtte komme oss ut litt. Ble ikke akkurat den store turen, men vi fikk da vært ute i nesten 1 time. Begrenser seg litt hvor mye jeg kan gå pga foten, men uansett deilig å være ute litt. Ikke akkurat noe trim tur. Uansett bedre enn ingenting.

Min mann liker ikke å bli tatt bilde av, så da måtte jeg til pers. Liker heller egentlig ikke å være med på bilder, men ble sånn noenlunde fornøyd med disse to. Det ene er tatt utenfor et nøst og det andre viser at turmat og drikke er viktig på tur :)


Vi har så flott utsikt nede fra kaien og mot Sotra. Det måtte selvfølgelig dokumenteres.

Dette bildet viser utsikten mot Klokkarvik

Og til slutt ville jeg prøve hvordan dette ble. Skulle visst ha redigert det litt bedre i photoshop, snøen skulle sikkert vært hvitere og sikkert andre ting også, men kan ikke programmet godt nok, så må sette meg ned en dag og lære.

NÅ SKAL JEG SLAPPE AV :) HA EN FIN SØNDAG VIDERE