tirsdag 20. april 2010

Endelig litt scrapping

Jeg er så lei av å være forkjølet. Har vært forkjølet i nærmere 3 uker nå, så i dag fant jeg ut jeg måtte ta en tur til legen. Det viste seg at jeg har fått bihulebetennelse og halsbetennelse så nå har jeg endelig fått pencillin og hostesaft. Da må det jo bare bli bedre :)

Ute skinner solen og i dag har jeg vært på lunsj hos en venninne. Veldig koselig.

Det har ikke vært mye Scrapping i det siste, den har ligget i dvale i laaaaang tid, men da Minneriket annonserte at de skulle ha oppvarming til årets Melodi Grand Prix, meldte jeg meg på her og fikk en fin anledning til å få scrappet litt. Det er deilig å scrappe igjen. Vi er delt inn i land/lag som kjemper sammen mot Minnerikets Grand Prix. Avslutningen er 30 april. Så langt har det vært 5 oppgaver. Første oppgave var at vi skulle velge land og "nasjonal" sang. Mitt lag er Kypros. Oppgave 2 var å scrappe fargene i landet vårt. I oppgave 3 måtte vi innom Fairytale selvfølgelig og scrappe en strofe fra sangen. Oppgave 4 handlet om å finne vår MGP favorittsang gjennom tidene, uavhengig av land, og bruke ett ord fra teksten sammen med en gitt skisse. Jeg valgte be Strond med Maria Haukaas Storeng. Om det er min favorittsang vet jeg sannelig ikke, men synes den er fin. Oppgave 5 har vi nettopp sendt inn. Vi måtte innom Bobbysocks også. Vi skulle scrappe en LO der laget ble enige om å følge ett av 4 kriterier. Vi valgte å bli tydelig inspirert av kostymene.
Oppgave 6 var å scrappe en strofe fra "nasjonalsangen" til landet vårt. Vi valgte å oversette strofen og teksten ble da; Livet vil bli bedre om våren. Slik ble min LO.
I oppgave 7 fikk vi 4 alternativer og alle alternativene skulle scrappes. Det var 4 alternativer av Norge som fikk 0 poeng i mgp. Jeg fikk San Fransisco med Tor Endresen. Jeg valgte å lage en hippie LO der jeg droodlet meg igjennom den. Det tok litt av og tilslutt ble det veldig mye, men da hadde jeg ikke tid til å endre på det, så da ble den slik.
Siste oppgave, nr 8 ja der måtte jo Jahn Teigen komme. Vi fikk 4 alternativer her også, og alle skulle være innenfor gruppen. Jeg fikk heldigvis Optimist sangen. Passet meg best. Og slik ble den. Ble ganske fornøyd med den :)