onsdag 30. april 2008

Operasjon overstått

Og igjen ingen scrappeside, bare min vanlige dagbokskriving.
For nå er jeg endelig kommet hjem etter overstått operasjon. De skulle egentlig ta begge leggene, men siden operasjonen var større enn de trodde ble det bare ene foten. Men det var nok like greit, jeg kunne jo ikke ha gått da og måtte sittet i rullestol. Men som sagt, det var en stor operasjon. Jeg lå 8 timer under operasjonen, så ble helt nummen i armer og fingre. Kunne nesten ikke skrive meldinger på mobilen de første dagene, det var nesten krise ;)
Har ennå en del smerter, men deilig å være hjemme igjen. Så nå ser jeg frem til at jeg skal komme meg skikkelig på beina og at jeg skal kunne gå lengre enn 0 - 50 m uten smerter. Nå er det bare trening og trening som gjenstår. Så tror ikke det blir så mye scrapping med det første;)
Tusen takk for alle kommentarene her. Dere er snille mennesker som tenker på meg. Setter pris på det. *klemmesmileys*
Legger ved nellikbuketten jeg fikk fra Marie på sykehuset. Det var en sykepleier som kom innom rommet mitt og hun sa det var den største buketten hun hadde sett på sykehuset. Kjempekoselig med besøk både av Marie og datteren Amalie. Jeg ble så glad:)

7 kommentarer:

Vibeche sa...

Hei vennen, kjekt å høre at du er vel hjemme og at det går bedre med deg. Håper smertene forsvinner fort. Du har vært igjennom masse synes jeg og jeg er stolt over deg :)
Slapp av og kos deg masse, så snakkes vi snart :)
Klem

banglamarie sa...

*knis*
skulle ikke tro at jeg var sykepleier med erfaring på sykehus da jeg kjøpte DEN VANVITTIG DIGRE BUKETTEN *knis* Godt du kunne plassere den i vinduet :)

Masse masse god bedring!!!

Lene S sa...

Hei! Håper det går bra med deg! Så koselig med besøk av Marie og Amalie da, og så fin bukett du fikk!

Fortsatt god bedring!!

Gode klemmer!

Jannhild sa...

Så bra at operasjonen er overstått!! Håper du kommer deg fort og at operasjonen har vært vellykket!!!

God klem og god bedring!

Heidi sa...

God bedring til deg og takk for at du ville være med på blog candy inne hos meg

Klem fra heidi

oheidia sa...

God bedring, Anne Britt! Det er ikke morsomt å bli operert og måtte holde seg i ro en stund. Men du kommer vel sterkere tilbake. Koselig å blogge istedenfor og kjempekos at du besøker bloggen min av og til samt legger igjen en hilsen - veldig koselig!

Klem :=)

Jill sa...

Håper du hadde en fin 17.mai Anne Britt!!!