tirsdag 17. mars 2009

Enda flere blog candy'er

Mens jeg surfer litt rundt her i internett verden, dumper jeg borti diverse blog candy'er.

Anbefaler dere å ta en tur innom Angella sin blog candy. Hun har lagt ut en ferie candy med masse flott stæsj. Ellers er det også mye flott i bloggen hennes:)

Gro har også en blog candy for å ferie 5000 besøkende. Ta en tur inn til henne og sjekk den ut:)Droppet også innom Benedicte sin flott blog candy. Hun har hatt nesten 8000 besøkende. Ta gjerne en titt inne hos henne:)
Og så den siste jeg har surfet innom i dag er Art Pieces sin blog candy. De feirer 10000 besøkende. Fristen er i dag så her må dere være kjappe.


Vel, det var det jeg hadde i dag. Nå skal jeg snart reise til Oslo så ha en fin dag videre.

4 kommentarer:

Benedicte sa...

så koseligt at du ville vere med å candyen min

klem fra Benedicte

Gro sa...

Veldig hyggelig at du vil være med på blogcandyen min.
Lykke til.
Klem, Gro.

Camilla sa...

Hei hei, takk for kommentar i bloggen min!
Jeg aner ikke hvordan det lysgreiene fungerer, jeg skal prøve med en gang jeg kommer hjem! Men jeg vil tro at det er lyset som smelter/varmes og suger til seg/limer silkepapiret på et vis. Eller jo, det står jo at det smeltet når jeg leser teksten.. hmmm. må utforskes:)

Camilla sa...

Elisabeth svarte i posten hun:)

Og til Anne-Britt: Ja, du smelte inpapiret i lyset. Du blåser til du ser at voksen smelter gjennom papiret. Men ikke blås for lenge! Da smelter stearinen, og det bli rlitt rart.. Det beste er helfarga lys, og ikke de som er dyppet i farge...