onsdag 13. mai 2009

Strikkedress

Nydelig dag i Bergen. Solen skinner og det er litt varmere enn det var i begynnelsen av uken.

Har vært travelt her i det siste. Jeg har fått pusset opp scrapperommet mitt. Malte furupanelet eggehvitt og det ble ganske bra.
I tillegg hadde svigermor 70 års dag på lørdag og vi lagde til koldtbord i lange baner. Var selvfølgelig altfor mye mat, selv om vi trodde vi hadde altfor lite;)

Og siden jeg har fått en så nydelig nevø fant jeg ut at jeg måtte strikke noe fint til han. Min søster hadde så lyst på en strikkedress så da fant jeg en fin oppskrift på nøstebarn. Hadde litt problemer på slutten, men heldigvis med hjelp av Marie klarte jeg det også. Tusen takk. Og nå er den endelig ferdig. Ble litt løst enkelte steder, men det retter seg vel ut i vasken tenker jeg. Gleder meg til å gi den til henne. Hun har fått sneakpeak på den og likte den veldig veldig godt. Og så er det jo så deilig ull garn de har på nøstebarn. Så jeg er godt fornøyd med resultatet siden jeg aldri trodde jeg skulle klare det i førsten (har ikke strikket så lenge og er ikke så flink).

Ha en strålende uke videre, sol eller ei!

5 kommentarer:

lillesmor sa...

Kjempeflott dress. Strikket en selv til sønnen min, og tror det må være et av de plaggene han brukt mest... Mottageren blir nok veldig fornøyd:-)

Jill sa...

Superherlig dress!!!!
så flink du har vært!!!
Håper du får en kjempefin 17.mai, ser ut til at været holder seg :-)
Klem

strikkedilla sa...

Kjempeflott dress. Slike plagg blir man glad i. Ha en fin 17. mai.Anne-Britt

hobbyentusiast sa...

Kjempefin dress og så herlig en farge. Grønt er virkelig fint. Deilig med slike til de små. :)

Fatima sa...

Så søt dress. Og for et nydelig lite vesen som har kommet til verden.