torsdag 25. juni 2009

Gode Venner

Det er så kjekt med gode venner. Hva skulle man gjort uten....??
Jeg har nå vært syk en stund og har fått nydelige blomsterbuketter av mange av mine venninner. Det er så utrolig koselig og jeg setter sånn pris på det. Det virkelig varmer. Disse nydelige peonene fikk jeg av Marie. Fikk egentlig mange flere, men måtte dele de opp i to buketter. Hun hadde kjøpt 3 for 2. Genialt :) Du er så søt Marie og jeg setter pris på deg. Du vet å glede og oppmuntre. Var så koselig hos deg i går og den osteiskaken... nam... nydelig. Takk for at du er den du er. Du er verdifull og spesiell.
Denne oppsatsen med blomster fikk jeg av Lupusstyret som jeg er medlem av. Det består av Turid, Fatima og Lisbeth. Tusen takk damer. Dere er fantastiske :)
Denne siste buketten er rester etter buketter fra Haukeland. Og for å fiffe den opp litt gikk jeg ut i hagen en tur. Da syntes jeg den ble ekstra fin med flotte sommerfarger.

Beklager dårlige bakgunner, men hadde ikke tid til å dandere det til.

jeg vil også takke dere som har skrevet hilsen til meg på forrige innlegg. Setter virkelig pris på det. Varmer godt midt oppi all smerte og sykdom.

Ønsker dere alle en fin sommerdag. Nyt livet!

1 kommentar:

Jill sa...

Det er jammen litt av en tøff tørn du har hatt AB!!!
Leste litt på FB at det var noe som stod på, at du var alvorlig syk og lå mange timer på operasjonsbordet, men at det var så alvorlig ante jeg ikke!!!
Himmel AB...
Jeg er glad Du hadde Stig med på legvakten så du kom til sykehus i tide.
Blir det noe etterspill for legevakten om den dårlige behandlingen du fikk???
Det bør det bli!!!!!!!

Nydelige blomster!!!!
Ha en fin sommeruke!
klem