mandag 26. oktober 2009

Om alt og ingenting

Tiden flyr - siste blogginnlegg er over 1 mnd siden. Ja ja, i det siste har det bare skjedd så altfor mye at jeg ikke har hatt tid til å oppdatere her inne. Er det en god unnskyldning? Neppe, men den beste jeg kunne komme på i dag :)

Her for noen uker siden fikk jeg en bestilling på et konfirmasjonskort. Alltid kjekt å få kortbestillinger. Og slik ble det seende ut.

Den 10 i d.m. var jeg så utrolig uheldig å falle. Jeg skled på en tretrapp og fikk kanten rett inn i leggen. Dette er jo lenge siden nå, men det er utrolig hvor vondt det ennå gjør. Verker bare jeg såvidt tenker på det.. eller ikke akkurat, men føles av og til sånn. Og siden det gjør så vondt tenkte jeg at det alltid blir bedre med sympati, så derfor har jeg tatt bilde av det :) Ikke akkurat vakkert og det ser nesten ut som kneet er kommet ned på leggen *knis*, men her er et utsnitt av det. Skulle nok vært litt brunere på foten og skulle så absolutt ha barbert meg ser jeg, men nå er det uaktuelt pga vondten.

Og så har jeg jo vært på Papirfest i Stavanger. Det var virkelig en fulltreffer. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke var med i fjor, men heretter skal jeg i hvertfall være med. Det var så utrolig kjekt. Var på kurs med både Oddbjørg og Dina. Så utrolig bra kurs. Og en fantastisk gjeng fra Bergen som reiste nedover. Storkoste meg fra ende til annen. Virkelig mange flotte bilder som også ble tatt. Selv hadde jeg ikke med noe kamera, men alle har vært så flinke å dele, så det var ikke noe problem i det hele tatt.
Og siden jeg ikke har tatt noe bilde selv, tok jeg heller et bilde av høsten utenfor. Dette er naboen sitt japanske kirsebærtre. Høsten farger er jo bare så nydelige.

Og til sist vil jeg bare formidle noen forhåndsregler i disse svineinfluensatider:
- Gå ikke ut i grisevær.
- Unngå områder som ser ut som en svinesti.
– Det er ok å treffe Ole Brumm, men unngå Nasse Nøff.
- Unngå bøter, det er svinedyrt..
- Hold deg unna folk med syltelabber.
- Unngå smør på flesk.
.. og til slutt: - Ikke ha sex med sofagriser!!!!!

ØNSKER ALLE EN FLOTT UKE - NYT HØSTENS FARGER!

2 kommentarer:

Jill sa...

Du glemte det viktigste: Hold din svinesti ren!!!
jeg har tatt vaksinen, går ut fra at du oxo har det?
Lykke til med foten :-)

Eli sa...

Hehe - ikke noe å si på humøret og humoren tross alt i alle fall ;) Takk for super tur til Stavanger; gjentas gjerne neste år - og fortsatt god bedring med foten. Det ser virkelig ikke noe godt ut nei! Klem