søndag 22. februar 2009

Bursdagsgave

I dag har jeg bursdag. Blir 35 år. Helt utrolig hvor fort tiden går. Nærmer meg 40 med stormskritt. Har hatt en kjempeflott bursdag som ble feiret på Geilo med hele familien. Har vært nydelig vær, helt til vi reiste over Aurland - Hol. Der var det snøstorm, men kom heldigvis greit over. Glad det ikke var jeg som kjørte.

Da jeg var i klubb for noen uker siden fikk jeg en gave fra to venninner, men måtte vente med å åpne den til jeg hadde bursdag. Den åpnet jeg nå i kveld. Og der var det mye godt. Tusen takk jenter. Dere gjorde virkelig slutten på dagen perfekt:)

Her er gaven jeg fikk.

tirsdag 17. februar 2009

Give-away på Scrappekurs bloggen


Droppet tilfeldigvis innom Scrappekurs bloggen. Anbefaler alle som titter innom her å ta en titt der. Gleder meg til alle de gøye kursene som sikkert skal komme der.

Akkurat nå feirer de at det er vinterferie og at de snart har 1000 klikk. Det er kjempe bra jenter;) Derfor gir de ut en liten Give-away. Fristen er 22 februar så skynd dere inn og legg igjen en kommentar. Det skal jeg i hvertfall gjøre:) Masse flott her.

fredag 6. februar 2009

Og så kom snøen til Bergen

Det har kommet ganske masse snø faktisk. Og mer skal det visst bli. De har meldt snø, sol og skyer så langt meterologene kan se fremover. Lenge siden snøen har holdt seg så lenge i Bergen, men er jo ikke sikkert de melder riktig. Sikkert glatt ute, jeg har ennå ikke vært ute med bilen.
I går kveld hadde vi så lyst å gå ut en liten tur, bare for å gjøre noe i snøen. Være litt barnslig. Så da lagde vi noen snølykter. Ble ikke helt vellykket bilde, litt mørkt kanskje. Har ikke helt lært meg kameraet ennå, får skylde på det;)

Her en dag var jeg innom bloggen til Jill der jeg fant info om en dame som skulle sende babyluer til Malawi. Jeg kontaktet henne og fikk strikkeoppskrift på lue, så denne skal jeg sende avgårde. Ikke veldig fint strikket, men.. Båndet har jeg knyttet, takk til Marie som lærte meg det. Ble jo så flott synes jeg:)


ØNSKER DERE EN FIN HELG I SNØEN
.