fredag 6. februar 2009

Og så kom snøen til Bergen

Det har kommet ganske masse snø faktisk. Og mer skal det visst bli. De har meldt snø, sol og skyer så langt meterologene kan se fremover. Lenge siden snøen har holdt seg så lenge i Bergen, men er jo ikke sikkert de melder riktig. Sikkert glatt ute, jeg har ennå ikke vært ute med bilen.
I går kveld hadde vi så lyst å gå ut en liten tur, bare for å gjøre noe i snøen. Være litt barnslig. Så da lagde vi noen snølykter. Ble ikke helt vellykket bilde, litt mørkt kanskje. Har ikke helt lært meg kameraet ennå, får skylde på det;)

Her en dag var jeg innom bloggen til Jill der jeg fant info om en dame som skulle sende babyluer til Malawi. Jeg kontaktet henne og fikk strikkeoppskrift på lue, så denne skal jeg sende avgårde. Ikke veldig fint strikket, men.. Båndet har jeg knyttet, takk til Marie som lærte meg det. Ble jo så flott synes jeg:)


ØNSKER DERE EN FIN HELG I SNØEN
.

1 kommentar:

Lene S sa...

Så nydelig med lys i snøen! Nå er det jammen flott her også...gnistrende kaldt (vi bor i en skrent og nederst her var det faktisk over 20 blå i dag tidlig... Brrr ;) Men jeg liker det, kle seg godt så blir det så bra atte.

Og lua var kjempeflott! Jeg kan så vidt strikke en grytelapp så jeg synes den var helt fantastisk! ;)

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen forresten, her er alt bare bra! Koser oss i det nye huset! Godt å høre at det er fint med deg også!

Ha en fortsatt fin dag, og stoor klem!

:o)