søndag 25. januar 2009

Hjemme igjen

Da er vi kommet hjem igjen fra vår 1 ukes tur til Lanzarote. Været var ikke helt på topp. Ikke så varmt og mye skyet og regn 2 dager. Det var for kaldt til å bade for å si det sånn, men allikevel godt med en ferie og komme seg vekk litt.

Vi reiste uspesifisert og var dessverre ikke så heldig med det første leilighetskomplekset. Eller, det var flott sted, nydelig utsikt, som bildet viser nedenfor, og megastor terrasse, men det var så rått og fuktig innendørs. Ble nesten våt i baken når vi satt på sofaen. Og om natten lå jeg med ullundertøy og frøs allikevel, og min mann som alltid er varm og går med t-skjorte året rundt, frøs også om natten. Dessuten var det litt for langt å gå inn til sentrum; vi brukte 1/2 time det ble litt for tungt for meg og beina mine.

Vi bodde der fra lørdag til mandag, så fikk vi oppgradert oss. Ble jo litt dyrere enn vi hadde regnet med, men så mye bedre og mer lokalt, med aircondition og varmepumpe. Utsikten var bra her også, men litt mye palmer i veien.


En av dagene reiste vi på en busstur og fikk sett store deler av Lanzarote og landskapet med masse rester etter alle vulkanutbruddene som har vært på øyen. Det var en flott tur. Her kommer det noen bilder fra turen.

Vi har hatt en vellykket ferie. Så nå må jeg bare få scrappe gnisten igjen slik at jeg kan begynne på feriebildene;)

3 kommentarer:

Kristoffa sa...

Tusen takk for besøket og hyggelig hilsen i bloggen min:)
Synd at været ikke var særlig bra da dere var på Lanzarote. Vi har akkurat bestilt 2-ukers tur til Tenerife i slutten av mars. Håper på godt vær da.
Så fine klokker du har laget. Jeg har også laget mange slike og det har vært populære gaver. Men, jeg har ikke prøvd meg på PP enda. Jeg har lyst til å prøve det snart.

banglamarie sa...

Godt dere fikk byttet plass så dere slapp å fryse dere gjennom alle nettene på ferie. Bra dere har kost dere på ferie :)
Velkommen hjem og velkommen på en kopp chai når det skulle passe :)

aase sa...

Ferie er deilig, men det må være så man får sove om natten ihvertfall!! Godt dere fikk byttet sted!! Lanzarote er jo uansett det sikreste stedet for godt vær, men man kan aldri garantere noe!!