lørdag 17. januar 2009

Ut på tur - aldri sur

Nå har klokken akkurat bikket over til lørdag. Og jeg er litt trøtt, men vi skal reise til Lanzarote med flyet kl 0700 i morgen tidlig, så da har vi funnet ut at det ikke er noe vits i å legge seg. Vi har bestilt taxi til 04.30. Jøss, det er ganske så tidlig *knis*. Flyet tar jo nesten 5 1/2 time, så vi har med enn nok tid til å sove på. Best å være trøttest mulig, for jeg kan egentlig ikke fordra å sove på fly.

Vi bestemte oss egentlig for å sove middag litt lengre enn vanlig, men siden hele dagen gikk med til handling og diverse, kom vi ikke hjem før sent og da måtte vi pakke litt, og da gikk jo tiden. Så da la jeg meg nedpå kl 21.30 med vekkerklokke på 24.00. Det gikk selvfølgelig 100 år før jeg sovnet og da jeg endelig sovnet ble det ca 1/2 time på puten og deretter var jeg enda trøttere :o) Typisk, men... men..

Ja ja, vi ser frem til litt ferie siden vi ikke har hatt noe hverken i sommer eller høst. Håper vi får noenlunde vær, selv om det pleier å være betraktelig kaldere nå på vinteren. Vi har bestilt uspesifisert så håper vi får bra hotell også, ellers er det jo ikke noen sak å oppgradere seg.

Her er forresten to klokker jeg laget til mine tantebarn. Det er Hello Kitty PP og Spiderman PP. De ble helt i ekstase over de. Beklager dårlig fotograf arbeid;)


Vel, nå setter jeg snart snuten sørover. Ha en fin uke!

3 kommentarer:

Fatima sa...

Riktig god tur.

banglamarie sa...

God tur :)
Håper dere får en fin uke!

Vibeche sa...

Så flotte klokker da, de var kjempe søte og tøffe :)

Ellers ønsker jeg dere en riktig flott uke i syden :)
Klem