tirsdag 31. mars 2009

Jippi - Jeg er blitt tante!

Endelig skjedde det. Min søster fikk en nydelig liten gutt 1 uke på overtid. Han skal hete Nikolas og var 4100 gr og 51 cm. I dag har vi vært på sykebesøk til det nye familiemedlemmet.
Det var en herlig liten krabat. Så nydelig og søt. Ikke gråt han heller da vi var der. Her er den stolte tante:)


Ønsker alle en fin dag.

Nyåpning av Nesten Perfekt

Jill og hennes venninner har nettopp åpnet en salgsblogg der de selger masse flott hjemmelagede produkter. De har også en liten premie om dere legger igjen en hilsen innen 3 april, så skynde dere å ta en titt innom Nesten Perfekt :)

søndag 29. mars 2009

Scrappetørken er over

Endelig, nå er scrappetørken over. Her om dagen snublet jeg over en ny norsk skisseutfordringsblogg. De legger egentlig ut sin første skisse i dag, men ville gjøre ventetiden litt kortere med å lage en bonusskisse.

Så tusen takk til HegeAL hos skissedilla for en kjempeflott skisse å jobbe med :)

Disse bildene er tatt på Geilo nå i februar. Min niese prøver sine nye ski. Er kjempestolt og i tillegg kjempeflink.

fredag 27. mars 2009

Dekorere lys

Nå er riktignok scrappetørken over, så egentlig burde jeg lagt inn en LO her *knis*, men de har jeg laget til konkurranser, så da måtte jeg forsøke noe annet.
Her om dagen droppet jeg innom Camilla sin blog. Hun hadde noen flotte kubbelys med motiver på. Dette var så inspirende at jeg måtte prøve selv. Ikke var det noe vanskelig heller. Resultatet ble litt smeltet lys på feilt sted, men fant ut at det bare var sjarmerende;) Var jo tross alt første prøve og øvelse gjør mester. Så tusen takk for idéen og for forklaringen fra Elisabeth Skjørvold Jæger

Her er resultatet mitt. Beklager dårlig fotograf:)

tirsdag 17. mars 2009

Enda flere blog candy'er

Mens jeg surfer litt rundt her i internett verden, dumper jeg borti diverse blog candy'er.

Anbefaler dere å ta en tur innom Angella sin blog candy. Hun har lagt ut en ferie candy med masse flott stæsj. Ellers er det også mye flott i bloggen hennes:)

Gro har også en blog candy for å ferie 5000 besøkende. Ta en tur inn til henne og sjekk den ut:)Droppet også innom Benedicte sin flott blog candy. Hun har hatt nesten 8000 besøkende. Ta gjerne en titt inne hos henne:)
Og så den siste jeg har surfet innom i dag er Art Pieces sin blog candy. De feirer 10000 besøkende. Fristen er i dag så her må dere være kjappe.


Vel, det var det jeg hadde i dag. Nå skal jeg snart reise til Oslo så ha en fin dag videre.

fredag 6. mars 2009

Blog Candy

Anbefaler dere å ta en tur innom Jannhilds blog. Der er det så masse fint og i tillegg feirer hun 10.000 besøkende og gir bort en kjemepflott blogcandy. Jeg vil veldig gjerne vinne den:)

torsdag 5. mars 2009

Noen kort

Så utrolig kjedelig det er å være syk. Denne uken skulle jeg virkelig ta meg sammen; trene og spise sunt. Mandag var jeg en tur hos min søster og vi gikk lang tur. Deilig, men det var skikkelig kald og sur vind og innimellom regnet det litt. Tirsdagen våknet jeg med hodepine og forkjølelse. Men tenkte at det ikke gjorde så mye. Den dagen slappetjeg av, men onsdagen skulle jeg på Pilates. Den var dessverre avlyst til i dag istedenfor. Og så trodde jeg at jeg skulle trene litt og til fysio i da også, men da jeg våknet i dag var jeg så tett at jeg ikke kunne gå på Pilates og i tillegg hadde jeg sett feil på planen min, skulle ikke trene før i morgen. Men i morgen skal jeg til lege så da falt hele treningsplanen min i vasken denne uken, ja ja tenker jeg kan kommer sterkere tilbake;) Og siden jeg syntes så synd på meg selv siden jeg ikke har kunnet trene hele uken, ble det noen sjokolader på meg. Fy skam....

Fikk i hvertfall laget noen kort i dag. Noe som kommer godt med siden jeg skal i bursdagsbesøk på lørdag.




ØNSKER DERE EN FIN DAG VIDERE!