mandag 28. desember 2009

Jul og romjul

Først må jeg bare få takke Marie for god hjelp mht genseren jeg viste i forrige innlegg. Den passet jo ikke rundt halsen så jeg fikk god hjelp til å rekke opp igjen og også få hjelp til å finne alle maskene igjen, noe jeg bare ikke klarer... så strikket hun inn en ekstra flip til knappene. Og slik ble det ferdige resultatet. Ble veldig fornøyd, og enda bedre, nå passer genseren :)
Vi har hatt en flott julefeiring. Ble bare Stig og meg + mine foreldre. Det var en stille, rolig og deilig julaften. Veldig koselig. Dessverre ikke noe bilde av julaften. Glemmer det liksom siden det ikke er unger til stede, eller må vel kanskje innrømme at jeg glemmer det lett uansett og tenker hver gang at i år skal jeg bli mye flinkere..... Dvs jeg tok riktignok et bilde av julebyen min. Denne har jeg hatt i ca 4 - 5 år. Kjøpte den på Plantasjen. Er alltid like koselig å ta den frem. Gleder meg hvert år.
1. Juledag var vi hos mine foreldre på koldt bord. Hele familien til min far var samlet der. Ikke noe bildetaking av familien der heller, men et flott stemingsbilde av solnedgangen. Dette bildet er utsikten til mine foreldre fra leiligheten deres i Fyllingsdalen. Var så utrolig flott. Bare synd jeg ikke hadde kamera med, bare mobilen, men ble ikke så veldig gale. Får litt av inntrykket.
Og tilslutt min søte nevø :)

Og med dette bildet ønsker jeg dere EN FIN ROMJUL OG ET RIKTIG GODT NYTTÅR. NYT DAGENE!

torsdag 17. desember 2009

Førjulstiden

Elsker denne tiden på året, så koselig med masse sterarinlys om kveldene og alle julestakene/stjernene i vinduer og lys rundt hus.

Nydelig vær i Bergen og så har de meldt hvit jul. Håper de holder det de lover :)

Og som dere skjønner; ja jeg er hjemme fra sykehuset. Det har vært en tøff tid, desto deiligere å være hjemme. Ble et litt for langt opphold. Går ennå på kontroll på Haukeland Sykehus 2 gg i uken for sårskift. Stress, men allikevel bedre enn å være innlagt. Humper rundt på krykker og det er ganske så tungt, sliter godt på nakke, skuldre og armer, men får se på det som trening :)

Jeg er godt i gang med julegavene, nesten ferdig faktisk, litt stolt, trass i tilstanden min, men enkle julegaver i år blir det; gavekort og penger og slikt :) Hadde tenkt handle de siste gavene i dag, men fikk portforbud og beskjed om at nå måtte jeg ta det litt med ro - mannen har nok rett, men vanskelig er det allikevel!

Og endelig ble jeg ferdig med denne genseren. Har brukt ca 1/2 år. Aldri strikket sånt før og allikevel skulle jeg. Har strikket masse feil, men genser ble det da til slutt. Det dumme var jo at den er for trang rundt halsen, så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Så kjedelig :( Men her er den i hvertfall. Litt vanskelig kanskje å se flettene og alt mønsteret.

ØNSKER DERE EN FIN TORSDAG OG FORTSATT FIN FØRJULSTID!

mandag 7. desember 2009

Julegaver hos STM

Nå er det jammen lenge siden jeg har skrevet blogg innlegg. Må få skrevet meg et innlegg snart, men først må jeg bare formidle at STM på norsk gir vekk 3 julegaver. Tenk så heldig å kunne vinne en av disse. Det ville vært kjekt.

Til jul i år ønsker jeg meg en vannkoker. Den er energisparende og renser vannet samtidig. Kanskje litt stor, men den virker veldig grei. Vi får se, kanskje nissen er snill i år :)