mandag 1. mars 2010

Nydelig vintervær

Deilige mandag og nydelig nydelig vær. Tenkte sitte meg ut i sola snart, har jo ikke samvittighet til å sitte inne. Solen har faktisk begynt å varme også, og vi er jo i vårmåned nå så da er det litt deiligere ute også.

Jeg lengter virkelig etter våren nå. I februar i fjor hadde krokusen begynt å komme, ingenting i nærheten av det nå. Vi har jo bare så mye snø. Deilig med snø, men synes den kan forsvinne på fortau og i veiene. Men for all del, kan ikke klage.

Dette kortet laget jeg på lørdag da vi var invitert til vår niese og nevø i ny leilighet. Papiret er fra Cosmo Cricket. Inspirert av Maren sine kort. Mitt ble riktignok litt skjevt..
Og denne luen strikket jeg fordi jeg trengte en lue. Og fordi jeg ble så inspirert av Marie. Skulle jo absolutt hatt noen knapper til pynt, men det hadde jeg ikke. Jeg har heller ikke modell, så da var det bare speilet som dugde og meg selv som fotograf.
Og her er bilde av grillingen utenfor i går. Ser det er litt feile farger på snøen, og ikke har jeg helt peiling på hvordan jeg skal redigere heller, men bare for å dokumentere at vi grillet i går :)

OG MED DETTE VIL JEG ØNSKE EN NYDELIG MANDAG, VINTERFERIE ELLER IKKE :)

4 kommentarer:

banglamarie sa...

Stilig lue og flott kort :)

Inspirert av deg skal jeg grave frem hagemøblene i solkroken og grille en dag. Er jo fantastisk påskestemning utenfor :)

Ønsker deg gode dager i solen og snøen :)

Lene S sa...

Så flott kort! Digger grønnfargen og de herlige uglene :) Så koselig med grillings...det går jo fint an selv om det er masse snø enda. Men jeg må innrømme jeg lengter etter vår jeg også ;)

Ha en super dag!

Maren sa...

Kjempefint kort du har laget!! Digger den måte å brette på :D Og for en flott lue da!! :)

Er helt enig med deg, dumme snøen. ;)

Ha en fin dag!
Klem fra Maren :]

hanne sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Flott kort med nydelig motiv der..og så fin lue du har strikket!

Grilling fristet! :)