lørdag 16. januar 2010

Nye prosjekter

Deilig vintervær fremdeles i Bergen. Er jo helt utrolig.
Dagene går for det meste i strikking og bok for tiden. Må jo finne på noe når jeg bare er inne. Har nettopp lest ferdig Salvadorena av Cecilie Samartin. Alle hennes bøker kan absolutt anbefales. Har også nettopp lest Tilbake til Riverton av Kate Morton så kanskje jeg nå skal lese hennes andre bok; Den glemte hagen.

Jeg fikk bestilling av min mor på to kort. Siden det var 70 års kort tenkte jeg det passet bra med Vintage. De er helt enkle, men ble fornøyd allikevel.

Strikkeprosjektene mine har i det siste vært denne ullbuksen til min nevø. Ser jeg har tatt bilde av den på vrangen, men.. men.. Den er litt stor, men fin å vokse i. Mangler bare strikk i livet.
Jeg har også strikket en hals til han. Kan være kjekt å ha nå når det er så kaldt ute.

Og til sist kommer et dikt som jeg er utrolig glad i. Så viktig og godt det er å ha gode venner. Ha en flott helg.

En Venn!

Noen å strekke handa til når problemene blir tunge.
Noen å hvile hodet mot når en er trøtt.
Noen å gråte hos når en er maktesløs.
Noen å smile hos når en er glad.
Noen å spøke med når alvoret ligger på lur.
Noen å le hos når gleden flyter over. Noen å stryke over håret fordi en bryr seg om vedkommende.
Noen å holde i handa fordi en trenger det.
Noen å være god mot fordi man er glad i hverandre.
En venn, en virkelig venn, det er det mest dyrebare på jord.

fredag 1. januar 2010

Godt Nyttår


Først av alt; Her er et bilde av måneformørkelsen i dag. Vakkert.

Nå er året 2009 historie og vi er kommet til 1 januar 2010. Synes egentlig året har gått utrolig fort. Nå er det nytt år og nye muligheter. Siste halvdel av år 2009 har vært tøft. Først var det hjerteoperasjon så var det 4 andre operasjoner, men nå skal alt gå så mye bedre i 2010. Er bare så glad for at jeg har så mange gode venninner. Dere har støttet oppunder meg i den vanskelige tiden jeg har hatt i høst. Og hadde aldri klart dette halvåret uten min fantastiske mann. Han er like mye en venn, som en støttespiller og verdens beste ektemann. Og så må også få takke min familie for god støtte.

I 2010 ser jeg fram til god helse. Har ingen nyttårsløfter foreløpig, men de kommer kanskje etterhvert. Er vel det vanlige som å trene mer og spise mindre snop og sjokolade :)

Gleder meg til å ta fatt på det nye året, men først litt bilder fra Nyttårsaften 2009. Har nå lært at neste år MÅ jeg ha stativ, for ser at bildene blir uklare og slørete, men bedre enn ingenting.

Og her noen stjerneskudd bilder som Stig har tatt.



Og med dette vil jeg få ønske alle som titter innom et RIKTIG GODT NYTTÅR. Håper 2010 blir et bra år! Ha en flott 1. Nyttårsdag.