torsdag 11. mars 2010

En kjøkkenklut

Da har jeg fått strikket meg en kjøkkenklut, eller dvs den skal være en bursdagsgave til en venninne. Har strikket i Petunia garn. La opp 43 masker, antall som er delelig med 3 + 1. Første maske på hver pinn tok jeg løs av uten å strikke den.
1. pinn: 1 m løs av. Så 2 vrang, 1 rett ut pinnen
2. pinn: 1 m løs av. Så 2 rett, 1 vrang ut pinnen
3. pinn: 1 m løs av. Så bare rett ut pinnen
4. pinn: 1 m løs av. Så bare vrang ut pinnen

Fortsett slik til du ønsket lengde. Og her er resultatet :) Syntes mønsteret ble ganske fint og så er det jo kjekt å forandre litt.

Ellers så skal jeg til Oslo i helgen. Det skal være Landskonferanse for Lupus, sykdommen min der jeg er med i styret. Det blir bl.a. valg av nytt styre og jeg skal fortsette i 2 år til.

Og med dette ønsker jeg dere en god helg!

mandag 1. mars 2010

Nydelig vintervær

Deilige mandag og nydelig nydelig vær. Tenkte sitte meg ut i sola snart, har jo ikke samvittighet til å sitte inne. Solen har faktisk begynt å varme også, og vi er jo i vårmåned nå så da er det litt deiligere ute også.

Jeg lengter virkelig etter våren nå. I februar i fjor hadde krokusen begynt å komme, ingenting i nærheten av det nå. Vi har jo bare så mye snø. Deilig med snø, men synes den kan forsvinne på fortau og i veiene. Men for all del, kan ikke klage.

Dette kortet laget jeg på lørdag da vi var invitert til vår niese og nevø i ny leilighet. Papiret er fra Cosmo Cricket. Inspirert av Maren sine kort. Mitt ble riktignok litt skjevt..
Og denne luen strikket jeg fordi jeg trengte en lue. Og fordi jeg ble så inspirert av Marie. Skulle jo absolutt hatt noen knapper til pynt, men det hadde jeg ikke. Jeg har heller ikke modell, så da var det bare speilet som dugde og meg selv som fotograf.
Og her er bilde av grillingen utenfor i går. Ser det er litt feile farger på snøen, og ikke har jeg helt peiling på hvordan jeg skal redigere heller, men bare for å dokumentere at vi grillet i går :)

OG MED DETTE VIL JEG ØNSKE EN NYDELIG MANDAG, VINTERFERIE ELLER IKKE :)