mandag 11. april 2011

Bølgeteppe

I lang lang tid har jeg hatt lyst til å hekle et bølgeteppe slik som dette. Måtte bare finne en passende anledning, og endelig skulle det komme en jentebaby. Så da var det bare å sette igang å hekle et vognteppe. Jeg tok en tur til Marie forrige fredag så jeg kunne få gode instruksjoner. Jeg bruker heklekrok nr 8. Ganske tykk og uvant, men blir mye fortere ferdig :) Garnet jeg bruker heter Viking Naturgarn 100% ull. Og her er jeg i gang.

Min nevø hadde bursdag 30 mars og fylte 2 år. Tiden går så altfor fort. Da strikket jeg en stripete genser til han. Brukte Pickles sitt merino baby garn og det var så utrolig deilig strikke med. Både nevøen og mammaen ble storfornøyd.

Ute er det deilig vårvær. Så kjekt at våren er på vei.

Ha en super vårdag!

6 kommentarer:

Maren sa...

Artig med bølgeteppe ja. :D Og den genseren var jo dødsfin!

banglamarie sa...

Knallflott og myk genser. Lekker gave!!

Bølgeteppet blir bra :) *yey*

hanne sa...

Så fint teppe du hekler på! Det blir nok mottager veldig fornøyd med!
Lekker genser du har strikket også, nydelige farger der!
Linus er bare til å spise opp!!
Ha en koselig kveld ;)

salige lavendel sa...

Så flink du er!! Utrolig artig med bølgeteppe, det er sikkert en gave som blir verdsatt. Takk for koselig hilsen hos meg for et par dager siden, koselig at du titter innom meg!

Annette Knutsen sa...

Så flotte farger du har valgt ut til bølgeteppet. Ser du også har blitt inspirert av en viss Marie. Jeg lyster på et bølgeteppe, men nå er det bare harlequinteppe som gjelder... takket være Marie, ja. Kjempefin guttegenser.

strikkedilla sa...

Kjempefin genser, go teppet ser ut til å bli fint. Nydelige farger. Anne-Britt