lørdag 31. desember 2011

Oppsummering av julen 2011 og GODT NYTTÅR.

I dag på årets siste dag må jeg nesten oppdatere bloggen min. Og siden det er så lenge siden sist, tenkte jeg å ta hele julen og nyttårshilsen i ett innlegg.

Kan jo begynne med å fortelle at jeg hadde juleverksted for tanteungene mine og da laget vi bl.a. hjerter av lufttørkende leire. Det kan absolutt anbefales. Den skulle tørke i 24 timer, men jeg lot den stå i 2 dager. Vi kjevlet leiren, la oppå en hekleduk for å få mønster og stanset ut hjerter av pepperkakeformer. Deretter kunne vi male hjertene og henge de på juletreet. De to øverste bildene viser prosessen.
De to nederste bildene er julegaver til venninner.

Linus koste seg med julegaver han også. Og pepperkakehuset må være med hvert år. Det pynter alltid pianoet og er blitt en tradisjon siden jeg var liten. Det er viktig å opprettholde tradisjoner.

På julaften var vi samlet med min familie. Min nevø Nikolas er nå snart 3 år og det var kjekt å se hvordan han koste seg både med å gi gaver og pakke opp gaver.

Vel, da vil jeg få ønske alle mine venner og ellers de som titter innom bloggen min

TAKK FOR DET GAMLE OG ET RIKTIG GODT NYTTÅR. HÅPER 2012 BLIR ET GODT ÅR FOR ALLE.

2 kommentarer:

banglamarie sa...

Sånne juletrehjerter har jeg hatt lyst til å lage lenge. Så fine de ble! Kanskje jeg klarer å få tid og anleding neste år?

Flotte bilder.

GOdt nytt år :)
Klem

Synnøve sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Flott julepynt!!