tirsdag 11. november 2008

Ikke akkurat aktiv, men...

Endelig kommer det litt her i bloggen min. Er ikke akkurat aktiv nei, men nå syntes jeg det jammen var på tide og i tillegg har jeg laget et kort, så da passet det jo enda bedre;) Men først litt hverdagsli. I helgen har jeg vært på kurs på Jevnaker. Det var et kurs for telefonrådgivere. Jeg er med i rådgivningstjenesten for noe som heter NRF hjelper deg. Dette er frivillig arbeid, men synes det er greit å kunne hjelpe til. Var ikke akkurat noe givende kurs, men artig å komme sammen med folk man så sjeldent treffer. Det dumme var at det ble veldig mye sittestilling, og dessuten reiste jeg med toget frem og tilbake og det tok jo 5,5 timer hver vei, så derfor reagerte beina mine kraftig. Jeg ble veldig hoven i den opererte foten og har fått sår på tærene, men nå har jeg fått medisin så håper det går snart vekk igjen.

I dag skal jeg på klubb og i den anledning er det en venninne som har bestilt et kort. Det er så kjekt, nesten hver gang vi skal i klubb ringer hun på forhånd og bestiller kort fra meg.Takk for at du titter! Ha en fin dag videre :)

2 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Heisann! Skriver på denne posten jeg, for jeg må bare påpeke det utrolig søte kortet du har laget!!!
Takk for koselig kommentar i bloggen min også! Når det gjelder kabelvantene så er de strikket på 4 pinner. Hele konseptet er litt fancy ribbestrikk, så de er one size. Håper du får de greit til! Og om du gjør det så si gjerne i fra så jeg kan komme å titte!=D

Ønsker deg en riktig så god mandag!

Marit sa...

Så fine kort du lager! Håper å få se jule-påskehøner her også etter hvert :) Marit