lørdag 29. november 2008

Julemøte

I dag har vi vært på jule medlemsmøte i foreningen der jeg er med i. Det var veldig koselig. Det blir liksom alltid starten på min julefølelse, så nå er den i gang. Der spiser vi snitter og kake, utlodning og en gruppe som spiller og synger julesanger. Alltid like koselig. Hver eneste år når vi har dette pleier jeg å vinne på loddene, men dessverre ikke i år. Kjedelig, men støtter jo en god sak. Alle skulle ta med en gevinst, så da laget jeg denne After Eight boksen.Tidligere her i høst laget jeg dette Criss Cross kortet. Det var det første jeg har laget, men frister absolutt til gjentagelse.I morgen er det første søndag i advent. Så utrolig fort tiden går. Så koselig det skal bli med lys og lilla farge, julestaker i vinduer; en deilig tid fremfor oss.

Ønsker dere alle en fin ADVENT!

3 kommentarer:

Jill sa...

Ja nå er den søte juletid neeesten neeesten her :-)
Liker egentlig adventstiden best jeg!
Kjempesøt after eightbox, har ikke prøvd meg på sånn enda, er redd for at jeg kommer til å spise opp sjokoladene mens jeg pynter for de er så veldig veldig gode!
Ha en fin ventetid :-)
Klem

Heidi sa...

Så masse fint du har laget. Du er så kreativ og gir masse inspirasjon til oss andre. Ha en super advent

Klem fra
Heidi

banglamarie sa...

Flott AfterEight og kort du har laget :)

God advent til deg og Stig!!

-og ja jeg er ferdig med sokkene til min bror *knis* Har begynt på ett par sokker til Lydia jeg er halvferdig med. Må jo ha noen sokker som passer til kjolen :)