onsdag 17. desember 2008

Nydelig Gave

Desember er en nydelig måned synes jeg. Deilig om kveldene å tenne masse stearinlys og alle julelysene i vinduer og på hus om kveldene, det lyser så flott ute. På mandag ble jeg også ferdig med alle julegavene. Det var veldig deilig. Første år jeg har blitt ferdig så tidlig, eller er vel egentlig ikke så tidlig *knis*, men pleier som oftest å holde på til lille julaften.. Så nå skal jeg bare konsentrere meg om å pynte til jul og kanskje bake litt, selv om familien her ikke er så glad i kaker, så er jeg det:)

Her for noen uker siden fikk jeg et aldeles nydelig sjal i posten strikket av Jill. Det var nydelig blå farge på det og så lunt og godt da. Jeg ble virkelig glad for det. Så igjen tusen takk snille du:) Her under er det bilde av det. Litt vanskelig å se kanskje, men det var så stort at det var vanskelig å ta godt bilde av det. Men det er et trekantsjal.


Jeg laget en fyrstikk kalender til min søster. Hun ble så utrolig glad for den og da er det så kjekt å gi. Gavene ble litt snop, øredobber og smykker, ikke så mye det var plass til da jeg kjøpte den minste fyrstikkesken. Men uansett, det er jo tanken som teller;)HA EN FIN UKE VIDERE.

1 kommentar:

Lene S sa...

Så flott kalender! Og for en herlig gave fra Jill! Heldig du ;o) Så bra at du er i rute til jul, det er så godt å få noen ekstra dager å bare kose seg før juleaften :o)

Ha en super dag! Klem fra Lene