fredag 28. mai 2010

Fått ny veske

Jeg føler meg så heldig som har så mange herlige venner. Jeg setter virkelig pris på dere alle sammen. Skulle nok skrevet noen ord om alle, men det tar dessverre for lang tid. Dere skal vite at dere alltid er med meg uansett hvor jeg går.

Her for noen uker siden var jeg innom Hanne sin blogg. Der er det alltid så mye fint og jeg falt for en veske. Jeg spurte om jeg kunne få mønsteret av henne, men fikk til svar at hun heller kunne lage en til meg. Det var jo bare super snilt så selvfølgelig ville jeg det :) For å være ærlig så kan jeg jo heller ikke sy ;)

Hun spurte etter hvilke farger jeg likte. Og i dag ramlet den ned i postkassen min. Er jeg ikke heldig? Den er superfin og jeg ble så glad i den. Stoff valget er helt perfekt og akkurat i mine farger. Den kommer nok til å bli mye brukt.

TUSEN TAKK HANNE. DU ER EN ENGEL :) Her er vesken min.

I går var jeg i byen med Marie. Det var så utrolig koselig. Jeg har aldri tenkt på gatekunst noe særlig her i Bergen, men da jeg var med Marie i byen var det jo så masse flott. Jeg hadde dessverre ikke kamera med så bildene er tatt av henne. Takk for kopier :)
Vi spiste på "muffin og hekkel". Utrolig koselig kafé. Snille Marie spanderte kjempegod kaffe mocca på meg. Og tok selv en stor og god kakao.

Deretter måtte jeg bare ha et bilde av meg selv og kunstverket til C215. Synes det var så tøft.
Takk for en super duper koselig tur i byen Marie. Jeg storkoste meg fra ende til annen.

Og så vil jeg bare ønske alle en deilig helg. Jeg reiser til sydlige Spania på lørdag. Gleder meg masse. Skal bli deilig bare slappe av og ikke tenke på noe. Her er utsikten vi har der nede :)

OG MED DETTE BILDET VIL JEG BARE ØNSKE ALLE EN GOD TID FREMOVER! KLEM FRA MEG

4 kommentarer:

banglamarie sa...

veldig koselig dag i byen :)Må gjentas om ikke så lenge. Husker ikke navnet på den cafeen du snakket om du vil besøke neste gang. Gleder meg :)

Ønsker deg en super ferietur *klem*

banglamarie sa...

-og kjempefin veske Hanne har laget til deg :)

hanne sa...

Så koselig at du likte veska, Anne-Britt! Hyggelig innlegg! :)

Maren sa...

Herregud så heldig du er som fikk sånn veske!! Misunnelig ;)

Håper du har en fin ferietur!