mandag 7. juni 2010

Tur til Spania - Costa del Sol - Calahonda

Har hatt deilig 1 ukes ferie til Spania. Kom hjem på lørdag. Tok fly til Malaga og bil i ca 1/2 time til Calahonda som er på Costa del Sol. Med på tur var Stig og meg, og mine foreldre. Min mor sin jobb har en nydelig enebolig i rekke her som vi er så heldig å få benytte oss av.
Huset ligger så flott til med tilhørende svømmebasseng. Ligger litt ovenfor selve sentrum, så vi er avhengig av bil, men det er jo bare greit og lettere komme seg litt rundt. Her er utsikten fra huset.

I hagen utenfor huset er det sånne nydelige blomster. Skulle gjerne hatt sånne i hagen vår. Men de vil kanskje ikke trives så godt her hjemme i blåsten.

Hver kveld når det begynte å mørkne kom det opp en stor stjerne. Og siden Stig kjøpte stativ til meg der nede, ville jeg prøve ut å ta bilde av den. Dessverre hadde jeg ikke med speilrefleksen min, bare den lille kameraten fikk være med, et Nikon coolpix, men.. men.. stjerne ble det da :)
Vi ble så fasinert av taket vårt at det var verdt et bilde.
Tårn og piper fattet vi også interessen for :)


Det har vært bare avslapping fra ende til annen. Ikke gjort noe. Vi har hatt strålende sol hver dag med over 30 grader. I og med at vi har vært her mange ganger før, har vi sett det som er i nærheten. Det eneste vi gjorde var å ta et turist tog som tok oss med i området der vi bor.
Det er så mange flotte blomster i Spania. Tenk å ha sånne inngangsparti? Skulle jeg så absolutt hatt.

Og denne hekken falt jeg for, ikke det at den var så fin, men så beint klippet ;)
Her er noen utsiktsbilder også. Var litt vanskelig å ta bilder fra toget. Det var ørti fartsdumper i veien som vi humpet over. Det var ganske ubehagelig. Fikk en del bilder av himmelen for å si det slik.

Og selvfølgelig måtte det jo dokumenteres at vi var på toget. Og jeg var den heldige av oss.
Flyet gikk heldigvis ikke før 19.25 om lørdagen, så da hadde vi litt tid til å sole oss, bade og reise opp til en fjell landsby som heter Mijas. Ble dessverre ikke så mye bilder her, for plutselig hadde vi ikke så god tid allikevel, typisk.


Nesten ankommet flyplassen og dette ligger på høyre side. Ingen bombe - Ikea finnes jo overalt.
Og på flyturen hjem må vi alltid prøve ta bilde av skyene. Alltid like flott. Og det ble også litt reflekser, men bildet ble det.

Wow for et langt innlegg, ikke sikkert dere gidder lese gjennom det en gang, men dere kan jo se på bildene i hvertfall. Det var så vanskelig å plukke ut bare noen, for har som alltid, tatt en drøss :) Anbefaler absolutt en ferie. Det var virkelig deilig og har nå fått nytt overskudd og føler meg frisk og rask, og er klar for sommeren :)

HA EN RIKTIG FIN UKE.

1 kommentar:

Ellen* sa...

Åh - så deilig det ser ut med ei heeel uke med sol og varme og blomster og... ja...sommer!!
Gleder meg til varmen kommer hit, jeg!:o)