mandag 5. juli 2010

Jeg elsker Paris

Hjemme igjen etter noen fantastiske dager i vakre Paris. Skulle så gjerne vært der mye lengre. Tiden gikk altfor fort. Vi reiste 1 juli om morgenen og tilbake i går midt på dagen. Det var litt for varmt der nede, det er vel det eneste jeg kan kikke på. 35 grader, men om lørdagen begynte det med regn. Skikkelig bergensregn. Pøste ned og "bare" 24 grader. Heldigvis regnet det ikke hele dagen, men gjorde allikevel at vi kom litt skjevt ut, med alt jeg hadde planlagt. Så ble litt heseblesende. For ikke hadde vi fått sett Eiffeltårnet. Og man kan jo ikke reise til Paris uten å skue det. Så da ble det buss dit for å ta en titt. Var verdt det.

Det var lange avstander å gå, så føler jeg har trimmet for en stund :) Vi tok også en del buss. Det var en sånn 2 etasjers med åpen på toppen. Der fikk vi tatt mange bilder.

Vi bodde på et veldig greit hotell i Rue de Rivoli. Hotellet het Hotell Paris de Rivoli. Sentralt og greit, frokost på rommet og gratis internett. Knøttlite rom, men det er det stort sett på hotellene der har jeg hørt.

Hadde en nydelig lang helg med god mat og drikke. Fikk ikke shoppet noe særlig, litt scrapbooking ble det og en klokke, men vi koste oss. Her er noen bilder fra turen.

Hotellet vårt.

Sacré Coeur i Montmartre måtte vi jo bare besøke. Det er meg foran her, litt vanskelig å se. Men måtte ha bilde etter den strabasiøse turen hit. Etter å ha sett filmen Amélie måtte vi dit. og her er utsikten

Louvre måtte også beskues.

Og selvfølgelig Eiffeltårnet. Det er virkelig vakkert. Vi gikk ikke opp i det da vi hadde hørt det var så mye kø og i tillegg var det lørdag, men fikk bilde og det var det viktigste.

En nydelig tur til vakre Paris. Vi vil gjerne tilbake en vakker dag :)

HA EN FIN SOMMER VIDERE. HER ER DET HØST I DAG :(

6 kommentarer:

Maren sa...

Ser ut som en fantastisk tur!!

SANNA sa...

Hei.
Jeg var inne i en annen blogg, da blikket mitt falt på "Jeg elsker Paris"...... Et minibilde av din blogg.
Da måtte jeg bare se.
Jeg elsker nemlig også Paris og har vært der 3 ganger.
Og en føler at en alltid må tilbake.
Jeg legger meg til som følger hos deg. Velkommen som følger hos meg du og.....

Aase sa...

Paris er magisk. Var der for første gang i fjor sommer og dit skal jeg igjen.

Herlige bilder. Vi bodde på Montmartre og det ble litt langt unna sentrum/Seinen.

salige lavendel sa...

Så hyggelig at du følger med meg på facebook også =) Vi har også nylig vært i Paris, jeg vil også tilbake. Var det ikke helt herlig å se Eiffeltårnet live??!! Det var enda flottere enn jeg hadde trodd.

Skissedilla sa...

Hei Anne Britt,
Vi har prøvd å kontakte deg :) Du er en av vinnerne av RAK inne hos Skissedilla :) Gratulerer så mye. Kan du ta kontakt, slik at vi kan få adressen din? Så dukker det snart opp en gave i posten :)

salige lavendel sa...

Dette var et KOSELIG innlegg - jeg elsker også Paris =) Jeg hadde en kunst-utstilling der i Mai, rett ved Sacre Ceur (det ble sikkert helt feil stavet...)Hele området rundt der, Mont Martre, synes jeg var det hyggeligste stedet vi var på.Ha en fin kveld videre =)