mandag 19. juli 2010

Fevik, Hovden, strikking og hekling

Så var det tid for en liten ferietur. Vi reiste til Fevik 13 juli. Mine foreldre hadde leid en hytte der og skulle være der i 1 uke. Min søster med familie skulle også være der. Det er så kjekt når hele familien kan samles, noe som ikke skjer så ofte, så vi tok også turen. Været var ikke noe å skryte av akkurat. Regner liksom med at det skal være fint vær på Sørlandet, men den gang ei, men vi koste oss allikevel. Her er hytten vi bodde på.
Nikolas, min nevø, blir helt i ekstase når sykkelen kommer frem. Han elsker å sitte bakpå med hjelmen, som dere ser her.

Onsdagen reiste vi til Grimstad og kikket litt. Der fant jeg et bord jeg gjerne skulle hatt med meg hjem, men det ble dessverre for vanskelig å frakte. Så dumt. Fant ut at det hadde passet perfekt hjemme hos meg.
Så var det hjem og blåse opp badebassenget. Det var iskaldt i vannet og ble vel egentlig ikke noe særlig varmere, men var kjekt å se på og kjøre båt i. Og heldigvis var temperaturen litt varmere i luften.

Vi har hatt noen kjempefine dager med familien i Fevik. Blir flest bilder av Nikolas, så her er noen flere.
Han blir helt elektrisk når vi løper etter han og skal "ta" han :)
Man skal tidlig krøkes.... biler er det gøyeste han vet. Er så morsomt å se på han. Holder på med noe og hører en bil. Da er det brum brum med en gang.
Plutselig var det en kjempesnegl på terrassen. Stig fraktet den opp i en einebusk og ville se hvordan den klarte å komme seg ned derfra. Så den måtte også posere. De er skikkelig ekle synes jeg, men her ser den faktisk ut som en sel.
Og så bilde av den stolte tante og Nikolas. Er han ikke skjønn? (dobbelthaken er på plass, så trenger visst ta av litt ja)
Vi reiste fra Fevik lørdagen. Siden det tar så lang tid hjem fant vi ut vi ville overnatte på veien, så vi overnattet på Hovden Høyfjellshotell. Det var kjempefint. Vi var 4 stk og valgte et familierom. Der var det 2 små "leiligheter" inne på rommet, veldig praktisk. Vi overnattet til søndag 18 og da satte vi kursen hjemover. Her er bilder fra den turen.
Utsikt fra hotellet.

Og bilder fra bilturen hjem.

På denne ferieruten har jeg begynt å hekle på et sjal til min gode venninne Marie. Jeg har også strikket et par labber til Stig. Tusen takk for oppskriften snille Maren

Nå får vi håpe at sommeren snart kommer til Bergen. Mine planer fremover er å slanke meg litt og gå turer, og da vil jeg helst ha oppholdsvær. Allerhelst varme, men det er vel å forlange litt for mye...

HA EN FIN TID VIDERE. DET SKAL JEG HA !!

4 kommentarer:

Sonja sa...

Ser ut som dere har hatt en flott tur, kos deg videre!

S

banglamarie sa...

Ser ut som dere har hatt en super tur :o)

Herlig bilde av tante og nevø!! Koselig!!

Gleder meg masse til sjal. Du er flink og snill *klem*

og flotte sokker til mannen :o)

salige lavendel sa...

Jeg synes både tanten og gutten så søte og snille ut =) Koselig at du ble med på giveawayen min også.

Maren sa...

Flotte bilder, ser ut som en herlig tur! :)