onsdag 4. august 2010

Slanking og hekling

Det skal liksom være sommer i Bergen, men det har vi ikke sett så mye av i det siste. I dag er det overskyet. Det veksler mellom skyer, regn og bitte litt sol. Ikke noe å skryte av akkurat, men hos meg er det allikevel sol. Både inni og utenpå :) Jeg er så glad for alle de gode vennene jeg har.

Nå har jeg holdt på med prosjekt Ned i Vekt i ca 2 uker og det går virkelig nedover. Det går ikke veldig fort, men riktig vei i hvertfall. Men det er tungt nå i sommermånedene. Har gått ned 2,5 kg så foreløpig er jeg fornøyd. Nå telles det kcal i alt jeg spiser og samtidig trener jeg litt for å telle kcal andre veien :) Jeg måtte gå til innkjøp av en pulsklokke, det motiverer virkelig. Jeg har meldt meg på vektklubb.no og i tillegg skriver jeg om det her, så da må jeg jo bare skjerpe meg.

Jeg har begynt litt forsiktig. Går noen småturer i uken og trener litt hardere hver onsdag. Det hjelper å ha noen å gå turer med har jeg funnet ut. Så mandag og tirsdag gikk jeg med Stig og noen dager går jeg med Maren og så håper jeg Marie også vil være med på tur noen dager. Kjekt når noen pusher meg. Og om det er andre som også vil gå på tur, gi meg en lyd :) Jeg er med.

Utenom slanking går det i hekling. Har heklet ferdig kjøkkenhåndkle Eli lærte meg. Takk Eli. Og har også fullført det svarte heklesjalet mitt. Og har begynt på et granny stripe teppe som Maren har lært meg. Egentlig skulle det være et babyteppe, men nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke det til. Det tar tid... Kan kanskje bruke det til løper på bordet? Vi får se! Her er resultatene. Beklager dårlige bilder og farger.

HA EN SUPER ONSDAG. DET SKAL JEG :)

5 kommentarer:

Ellen* sa...

Hei på deg! Fine hekleting:o) Jeg hekler og hekler, jeg også;o) Satser på at været i Bergen blir bra nå fra helga, for da kommer jeg hjem igjen! Ha fortsatt fine, spreke sommerdager:o)

Michelle Loua sa...

Er frisør jeg vil bli, men har fotograf i mine tanker også, vipper mellom de. Men blir å gå på frisør skole neste år, å ta nettstudier i foto. Syns det passer kjempe jeg =)

Kjempe fin side du hadde, er en stund siden jeg har vært innom, men nå er du i listen min så gleder meg til og lese mer av det du skriver =)

Michelle Loua sa...

Takk for det :-) Har vurdert det fotokurset, men fåreløbig er det litt på vent til pengene strekker til, tenkte se om det var noe ledig neste mnd :-)! Ha en god helg du/dere også :-)

June sa...

Så flink du er som fikser både trening, slanking og hekling! :)
Treninga fikser jeg. Slanking til tider....Men hekling derimot: jeg er helt talentløs!! Det er ikke du ser jeg! :))

Masse lykke til videre med slanking og trening...og hekling! :)

God helg!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

banglamarie sa...

du er kjempeflink!!