torsdag 26. august 2010

Noen kort

Her kommer et livstegn fra meg. Har hatt det travelt i det siste, men har egentlig ikke noen grunn. Dagene har bare rast avgårde. Ikke har jeg gjort noe spesielt heller. Men har begynt gå litt mer tur og forsøker trene litt mer. Har meldt meg inn på treningssenter, men det åpner ikke før i september. Og så er hjertetreningen begynt igjen og den er 2 gg i uken. Det var knallhardt på mandag da det begynte igjen. Dessverre gjorde jeg et eller annet på treningen i går, så nå har jeg fått så vondt i hoften, men håper den bare er forstrukket e.l. Men får følge litt med. Har jo proteser og de er snart moden for utskiftning, men håper det ikke er helt ennå. Synes jeg har hatt nok på en god stund!

Jeg har ikke fått scrappet på år og dag, og heller ikke har det blitt noen kort, men her for noen uker siden fikk jeg bestilling på 3 kort, så da måtte jeg jo bare sette meg ned. Kjekt med et spark bak, for det er jo veldig kjekt når jeg først kommer i gang. Det ble dessverre litt skakkete og skjevt på bildetaking, men.. men..
Først to bryllupskort. Litt i samme stilen begge to.

Og så et babykort med stempel fra Motivet. De er jo så fine :)

Ellers går dagene med til strikking, hekling og litt lupusarbeid.

HA EN SUPER DAG VIDERE!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Kortene ble fine de.
Veldig ofte at bildene lyver...
Lykke til med treningen, foressten.

bojose sa...

Så flotte kort du har lagd :)
klem :)

Michelle sa...

Kjempe fine kort du hadde! Selv så lager jeg alltid kort om det er en spesiell annledning, liker ikke de man kan få kjöpt ..

Fotografen er en jeg gikk til for förste gang i 08, kjempe dyktig å värt besök er alltid like morro, Jan Henriksen heter han, har studio i gamle bergen =)

Kristin72 sa...

Hei,så flotte kort du lager og takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ryggen er litt bedre, har bare kommet til litt nye småplager, men det er vel for at jeg skal kjenne at jeg lever tenker jeg ;) Jeg har heklet fastmasker i bakre løkke, jeg begynte å strikke på en klut men fant ikke tålmodigheten til det akkurat nå. Ha en fortsatt fin uke :)