lørdag 4. september 2010

Konfirmasjonskort og gledesspredar

Solen skinner i Bergen og det er helg - kan det blir bedre?

Nabogutten skal konfirmeres i morgen så da har jeg laget et superenkelt konfirmasjonskort til han. Syntes dette kortet var så greit mht lommen inni. Helt perfekt. Har brukt Promarkers. Det ble dårlig bildetaking, men skylder på solen og dårlig tid :)

Og så var jeg såååå heldig å bli mnd gledesspredar. Det er jo så kjekt å få noe annet i postkassen enn regninger. Om du har lyst være med på dette, kan du lese her. Kan anbefales. Man får tilsendt noe snop og noe scrappings. Jeg for min del kunne vært uten snopet, siden jeg slanker meg. Men tanken er jo god da ;)
Jeg har fått 3 pakker hittil. Fra Turid har jeg fått bånd, brads og Biler. Fra Hege har jeg fått Sjokolade, blomster, høstpapirer (kommer godt med), mange søte blonder, nydelige pyntenåler og alfabet. Og fra Beate har jeg fått julebånd, blomster og div pynt. Kjempeflott alt sammen. Tusen takk skal dere ha :)

2 kommentarer:

bojose sa...

Flott kort, smart løsning på pengelommen :)

Ha en fin helg :)

Eli sa...

Fint kort du har laget :) Så kjekt å bli valgt til gledesspreder da :) Ikke noe er bedre enn koselig post; ikke bare regninger og reklame. Kos deg og ha en finfin søndag Anne-Britt :)