tirsdag 19. oktober 2010

En koselig helg

Denne helgen som var har vært helt super. Har hatt besøk av 2 venninner jeg har gått på Folkehøgskole med. Elin fra Trondheim og Mona fra Tromsø. De bodde hos Reidun, siden jeg ikke har et ekstra soverom til overs, noe som er veldig dumt merker jeg. Men når jeg blir rik, skal jeg bygge på :)

Mona kom på torsdag. Reidun og jeg hentet henne på flyplassen og vi tok en kjapp tur på Lagunen. Det ble ikke shopping, men café. Veldig koselig.

På fredag var det jeg som skulle forberede det gode måltid. Elin ble plukket opp på flyplassen og kjørt til Lagunen der det ble shopping. Jeg var hjemme og lagde mat. Deilig taco pai. Åshild kom også senere, sammen med søte lille Lars. Her er den flotte gjengen :) På lørdag var vi på loppis i Sandviken. Mona er skikkelig loppis fan, så det var hennes og Elins høyeste ønske her i Bergen. Og jeg fikk da noen funn. Kjøpte bl.a. dette:
Disse lysestakene skal jeg male hvite. Blir veldig spennende hvordan de blir. Skal poste senere før og etter bilder.
Deretter var det bytur og shopping. Endelig kom Mona i shopping humør og alle fikk shoppet litt.
Siden Mona ikke hadde vært på Ulriken måtte vi få dette med oss. Men skuffelsen ble stor da vi kom opp og så at banen stengte om 5 min. Heldigvis fikk hun en ørliten tur. Opp med banen og ned igjen etter 7 min. Bedre enn ingenting. Elin og jeg ble igjen nede. Hun hadde vært der før og jeg kan jo fint gå akkurat når jeg vil, så jeg holdt henne med selskap. Vi hadde det veldig kjekt og tok noen selvportrett, noe som aldri blir helt vellykket, men ganske bra ;)

Om kvelden var vi hos Reidun. Vi hadde god mat med kylling og fløtegratinerte poteter. Og selvfølgelig rødvin og masse digg.

Søndagen begynte vi på Akvariet. Vi passet på å være der slik at vi fikk med oss selshowet. Hadde dessverre ikke med meg canon kameraet, så det ble ikke så veldig bra bilder, men her er noen fra showet. 

Etter Akvariet skulle vi til lunsj hos Åshild. Deilig lasagne fikk vi og deilig osteiskake til dessert.
Elin reiste søndags ettermiddag. Mona ble til mandags morgen og jeg kjørte henne på flyplassen.

Det har vært en helg full av sosiale aktiviteter, mye skravlings for å ta igjen det tapte. Var jo 3,5 år siden sist vi så hverandre. Men det som er så greit med dere jenter er at det føltes som vi nettopp hadde snakket med hverandre, for det var så lett ta opp kontakten igjen. Gleder meg masse til neste år. Ikke så lenge til, tiden går jo så fort.

TUSEN TAKK FOR EN TOPP HELG. LENGE SIDEN JEG HAR LEDD SÅ MYE!!!!! GLEDER MEG TIL FORTSETTELSEN.

3 kommentarer:

Maren sa...

Ser ut som en helt fantastisk helg fra ende til annen! :D

banglamarie sa...

Ser ut til å ha vært en super helg!! Så kjekt :o)

hanne sa...

Så flott bilde du har på bloggheaderen! Savner fjellene og vestlandet, kjenner jeg.
Koselig med venninnebesøk! Ha det fint!