onsdag 29. september 2010

Siste pakke

Eller det regner jeg med i hvertfall siden fristen nå er gått ut. Har vært kjekt å være uttrukket til Gledesspredar. Pakke i posten er alltid kjekt. Dette fikk jeg i dag.
Ute skinner solen i Bergen by. Det er nydelig høstvær. Min mann er på reise til Riga, så jeg er alene hjemme. Virkelig nyter det. Så nå tenkte jeg først se litt på tv, deretter lage litt julekort (vil begynne tidligere i år :)) så får vi se hvor mye tid som er igjen av kvelden deretter.

HA EN SUPER UKE VIDERE!

onsdag 22. september 2010

Pakke

Når livet stritter litt i mot er det jammen greit med litt oppmuntring i posten. En liten pakke hjelper absolutt på dårlig form og humør. Dette fikk jeg i går og i dag.


Fra i går til i dag har jeg gått med blodtrykksapparat. Det var ganske slitsomt og det ble en heller dårlig natts søvn. Da jeg kom i dag for kontroll hadde blodtrykket vært jevnt over ganske høyt, så jeg måtte begynne med blodtrykksmedisin. Som om jeg ikke går på nok medisiner.
I tillegg våknet jeg med vond og verkende hofte. Håper det bare er liggestilling i natt pga blodtrykksapparatet. At det er noe som skal være vekke i morgen, for det er ikke noe behagelig.

Men... men... - livet går opp og ned. Ha en super uke :)

onsdag 15. september 2010

Pakke Pakke

I postkassen i dag lå det 2 nye pakker. Så kjekt så kjekt. Nå må jeg bare komme meg igang og få scrappet litt. Håper høsten kan sparke meg bak. For får jo så mye flott hele tiden. Dette fikk jeg i dag.

Ellers så har jeg vært på Pilates i dag. Det er nesten 1 år siden sist jeg var der. Og det var virkelig deilig. Var litt godt vondt å trene. Men er vel sånn det skal være. Det dumme var at da jeg skulle tøye, knakk hoften ut i leddet. Det gjør f.. så vondt. Nå er det bare litt stivt og gjør vondt i trapper. Best å ta det med ro til helgen og være forsiktig. Skal nemlig på kurs fra fredag til søndag på Jevnaker. Må være i fin form da.

Ha en super uke videre folkens!

søndag 12. september 2010

Endelig ferdig


God søndag til dere alle. Her er overskyet i Bergen i dag. Mannen og meg fant ut vi ville gå på loppemarked i dag, så kjørte inn til byen for å gå på HustilPus loppemarked, men der var det ikke mye igjen dessverre. Var heller ganske tragisk, så det ble en kort bytur :(

ENDELIG er jeg ferdig med babyteppet. Har heklet det til en venninne av meg som allerede har fått baby for nesten 1 mnd siden, men bedre sent enn aldri. Størrelsen er ca 65 x 75 cm. Ikke akkurat vognstørrelse, men er uansett et vognteppe :)

Ønsker dere alle en fin søndag. Nå skal jeg lage litt kort tenkte jeg :)

torsdag 9. september 2010

Pakke igjen

I dag har jeg fått gledesspredar pakke igjen. Så kjekt gå i postkassen for tiden. Elsker pakker :) Og så masse fint som jeg fikk. Bl.a. flotte sjokoladekort, stempel, scrapper's floss, stickers, papir, hekleblomster, div. pynt, blondeserviett, journaling klistremerker, brads, bånd. Legger ved bilde så dere kan få se :)


Har nettopp kommet hjem fra legen, ikke så bra med hoftene for tiden, så de må få seg en røntgen sjekk og heldigvis fikk jeg time allerede på mandag.
Ellers skinner solen ennå i Bergen, så da skal jeg sette meg ut og nyte det med en kopp kaffe og litt strikketøy. Må nyte det nå mens jeg kan, skal visst snart bli regn igjen.

lørdag 4. september 2010

Konfirmasjonskort og gledesspredar

Solen skinner i Bergen og det er helg - kan det blir bedre?

Nabogutten skal konfirmeres i morgen så da har jeg laget et superenkelt konfirmasjonskort til han. Syntes dette kortet var så greit mht lommen inni. Helt perfekt. Har brukt Promarkers. Det ble dårlig bildetaking, men skylder på solen og dårlig tid :)

Og så var jeg såååå heldig å bli mnd gledesspredar. Det er jo så kjekt å få noe annet i postkassen enn regninger. Om du har lyst være med på dette, kan du lese her. Kan anbefales. Man får tilsendt noe snop og noe scrappings. Jeg for min del kunne vært uten snopet, siden jeg slanker meg. Men tanken er jo god da ;)
Jeg har fått 3 pakker hittil. Fra Turid har jeg fått bånd, brads og Biler. Fra Hege har jeg fått Sjokolade, blomster, høstpapirer (kommer godt med), mange søte blonder, nydelige pyntenåler og alfabet. Og fra Beate har jeg fått julebånd, blomster og div pynt. Kjempeflott alt sammen. Tusen takk skal dere ha :)