fredag 4. januar 2013

Nytt år - nye muligheter

Og året begynner kjempebra. Jeg er godt fornøyd allerede, etter bare 3 dager vel å merke :) Men .. men.. det er uansett en start :) Jeg har både fått vært i aktivitet hver dag og jeg har spist sunt. Hva mer kan man gjøre?
1. januar var mannen og jeg på tur med Linus, en liten tur, for å få en rolig start på treningsperioden min. Bilen er en ny street art her på Hjellestad. Var litt stilig. Ellers gikk turen bare rundt i nabolaget vårt.


Jeg kom meg over dørstokkmila (har ikke vært på treningsstudio siden i sommer) på onsdag og tok en tur på treningssenteret. Det var utrolig deilig å være i gang. Selv om jeg hadde gangsperr dagen derpå. Men det er vel sånn det skal være? ;)
Harde bud, men det var virkelig deilig :)

Torsdag gikk vi tur i Arboretet - Botanisk Hage. Det ble en minitur, for jeg hadde ganske gangsperr etter gårsdagens treningsstudio tur. Men deilig allikevel å få løst litt opp med en tur.

Og i dag gikk turen igjen til Botanisk Hage. Her er bilde tatt først i en vannpytt og så rett på treet. Synes det ble ganske stilig :)

Så er det helg allerede. Ha en super helg og slapp av.
Det skal jeg gjøre - innimellom treningsøktene :)

GOD HELG!






1 kommentar:

lillpastill sa...

Deilig å komme seg litt ut.. Nå lader jeg opp til å starte selv! Har ikke hatt den beste starten når det gjelder fysisk aktivitet, men sunnere kost = check!